Укрзалізниця оновила онлайн-бібліотеку для мандрівників

Укрзалізниця оновила онлайн-бібліотеку для мандрівників

Тепер доступні різдвяні підбірки книжок

Мандрівники, які користуються послугами Укрзалізниці, можуть скористатись онлайн-бібліотекою в дорозі. Запустили послугу ще у травні цього року спільно з Librarius. Тепер для подорожуючих доступні різдвяні підбірки книжок.

"Онлайн-бібліотека Librarius зробила зимові добірки книжок для потягів Укрзалізниці — якраз вчасно до Національного тижня читання", - розповідають в Укрзалізниці.

В оновленому списку доступні чотири нові добірки книг. Поціновувачам класики підготували добірку з 37 книг  "Зимових історій від українських класиків". Для тих, хто хоче попрактикувати свою англійську, доступна добірка із 20 книг "Читаємо книги про Різдво англійською".

Також мандрівникам пропонуються збірки "Різдвяні повісті Чарльза Діккенса" та "Зігріваємося затишними та цікавими історіями", яка включає 14 книг українською мовою.

Для дітей онлайн-бібліотека підготувала добірки "Книги для новорічного настрою" та "Чарівні книги для дітей".

Завантажити застосунок мандрівники можуть за допомогою інформаційних наліпок з QR-кодом, які розташовані у вагонах поїздів. Після сканування коду на телефон завантажиться застосунок Librarius. Якщо додаток на телефоні уже встановлений, то посилання відкриє "залізничний" каталог книжок LibrariUZ.

Окрім того, пасажирам доступний онлайн-кінотеатр з доступом до сотень фільмів українською мовою.

Нагадаємо, Lviv.Media розповідало, які книги потрапили у рейтинг "30 знакових книжок нашої Незалежності". Серед них "Справа Василя Стуса" Вахтанга Кіпіані, "Триста поезій" та "Записки українського самашедшого" Ліни Костенко. З повним переліком книг можна ознайомитись тут.

Книга

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності