• Головна
  • Культура
  • “Це неймовірно!” Як закордонні блогери реагують на переможців українського нацвідбору до Євробачення-2024

“Це неймовірно!” Як закордонні блогери реагують на переможців українського нацвідбору до Євробачення-2024

скриншо з відео UNCLE MOMO

У неділю, 4 лютого в ефірі Суспільного оголосили результати фіналу Національного відбору на Пісенний конкурс Євробачення-2024. За підсумками голосування членів журі та глядачів, які голосували у застосунку Дія, перемогли Alyona Alyona та Jerry Heil, які отримали 21 бал за виступ з піснею “Teresa & Maria”.

Виступ Alyona Alyona та Jerry Heil у фіналі Національного відбору Євробачення в Україні

Ще напередодні, на етапі, коли учасники фіналу презентували свої твори, “Teresa & Maria” потрапила до численних оглядів закордонних блогерів. Навіть не знаючи, чи потрапить ця пісня на європейський конкурс, оглядачі відзначали несподіване поєднання музичних стилів, потужний вокал та образи співачок. Журналісти LvivMedia відібрали найпопулярніші реакції іноземців на трек Alyona Alyona і Jerry Heil.

Wiwibloggs

Блогер YouTube каналу Wiwibloggs Вільям Адамс у захваті від української пісні Teresa&Maria: “Це неймовірно. У пісні змінюються стилі і мені це до вподоби. Я не знаю української, але в пісні для мене було достатньо англійської, щоб я зрозумів увесь сенс. Це чудова робота Alyona Alyona і Jerry Heil”.

Jep Reacts

Блогер YouTube каналу Jep Reacts під час прослуховування треку зауважив, що приспів надовго відкладається у пам’яті. Його постійно хочеться наспівувати. Також хлопця вразив голос Jerry Heil. «У них дуже потужний голос. Мені подобається приспів, а також реп Alyona Alyona. Це вдала колаборація», - висловився блогер.

Uncle Momo

Ведучому YouTube каналу Uncle Momo сподобалось те, що у пісні використали образ матері Терези. На його думку, це була сильна жінка. Хоча деякі слухачі критикували співачок за релігійний контекст. «Пісня дивовижна. Мені подобається, що у ній згадали про матір Терезу. Alyona Alyona і Jerry Heil стануть гідними конкурентами для інших учасників Євробачення 2024», - сказав Uncle Momo.

Nielsens Tv

Данське подружжя блогерів на своєму каналі також відреагувало на українську композицію. Трек Teresa&Maria нагадав їм пісню Stefania, з якою гурт Kalush Orchestra переміг на Євробаченні-2022. «Ця мелодія захоплює. Я не очікувала почути реп, це було непередбачувано. Вони вдало поєднали різні музичні стилі. Пісня легко запам’ятовується», - зазначили блогери.

ESC Norway

Блогерки YouTube каналу ESC Norway відзняли свою реакцію на виступ Alyona Alyona та Jerry Heil у фіналі Нацвідбору. Дівчат вразила постановка виступу артисток. Їм це нагадало фільм «Голодні ігри». «Образи співачок дуже круті. На сцені вони виглядають, ніби жінки-супергерої. Їхні голоси звучать неймовірно», - прокоментували блогерки.

Нагадаємо, Alyona Alyona та Jerry Heil представлятимуть Україну на Євробаченні-2024 у шведському місті Мальме. Перший і другий півфінали заплановані на сьоме та дев’яте травня, а грандфінал має відбутися 11 травня.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності