• Головна
  • Культура
  • Alyona Alyona та Jerry Heil стали переможцями Нацвідбору на Євробачення-2024

Alyona Alyona та Jerry Heil стали переможцями Нацвідбору на Євробачення-2024

Фото: Genius

Дует отримав максимальні 11 балів від глядачів та 10 балів від суддів

У неділю, 4 лютого в ефірі Суспільного оголосили результати фіналу Національного відбору на Пісенний конкурс Євробачення-2024. За підсумками голосування членів журі та глядачів, які голосували у застосунку Дія, перемогли Alyona Alyona та Jerry Heil, які отримали 21 бал за виступ з піснею “Teresa & Maria”.

Переможців фіналу Нацвідбору на “Євробачення-2024” визначили за результатами голосування журі (50 %) та глядачів (50 %). Глядацьке онлайн-голосування проходило у “Дії”. У застосунку під час вибору переможців фіналу Нацвідбору проголосували 1 167 176 українців. За словами керівника з розвитку електронних послуг у Міністерстві цифрової трансформації Мстислава Баніка, це на один мільйон більше голосів, ніж минулого року.

У фіналі учасники виконали такі пісні:

  1. YAKTAK — Lalala
  2. INGRET — Keeper
  3. NAZVA — Slavic English
  4. ANKA — Палала
  5. Drevo — Endless chain
  6. alyona alyona & Jerry Heil — Teresa & Maria
  7. MÉLOVIN — DREAMER
  8. SKYLERR — Time is running out
  9. Ziferblat — Place I Call Home
  10. YAGODY — Tsunamia
  11. NAHABA — GLASSS

Переможці Національного відбору Alyona Alyona та Jerry Heil отримали право представляти Україну на Євробаченні-2024 з піснею Teresa & Maria у шведському місті Мальме. Перший і другий півфінали заплановані на 7 (тоді виступить Україна) та 9 травня, а грандфінал має відбутися 11 травня.

Нагадаємо, у суботу, 3 лютого, у “Дії” стався збій після того, як відкрилися лінії для голосування за переможця Нацвідбору на Євробачення-2024. Через це ведучий Нацвідбору Артур Мірошниченко повідомив, що переможця Нацвідбору Євробачення-2024 визначать у неділю, а голосування триватиме з моменту відновлення “Дії” до 19:05 4 лютого.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності