У Новому Роздолі збудують новий завод

У Новому Роздолі збудують новий завод

Збудувати новий завод планують до кінця наступного року

Компанія «ОВД-Електрик» планує відкрити новий завод у Львівській області. Про це розповів гендиректор компанії Трауда Міхаеля на зустрічі з очільником області Максимом Козицьким.

Зокрема збудувати нові виробничі приміщення планують у м. Новий Розділ.  Це буде розширення чинного виробництва. І воно має принести Львівщині 9 мільйонів євро.

«Тільки від початку 2021 року компанія «ОДВ-Електрик» сплатила 34 млн грн податку на доходи фізичних осіб до місцевого бюджету. Тому ми підтримуємо збільшення виробничих потужностей підприємства та будівництво нових цехів на всіх етапах цього процесу», - розповів Максим Козицький.

За словами гендиректора компанії зараз на виробництві працюють близько 1300 працівників. Виробнича площа «ОВД-Електрик» складає 6 тис. кв.м. Основними перевагами Львівщини він називає кваліфіковану та конкурентну робочу силу, та близькість до кордону. Збудувати новий завод планують до кінця наступного року.

Зазначимо, «ОДВ-Електрик» є українською компанією з іноземними інвестиціями. Працює вона на території області з 2003 року. Компанія виготовляє електричне й електронне устаткування для автомобілів. Одним із замовників продукції є концерн «Volkswagen».

Нагадаємо, нещодавно на Львівщині запрацював новий сучасний завод. У Золочівському районі у селі Хильчиці відкрили “Коудайс Україна”. Завод виготовлятиме мінерально-вітамінні добавки для тварин. Вклали у підприємство майже 8 мільйонів євро.

Бізнес

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності