На Львівщині створять майже 300 нових робочих місць

На Львівщині створять майже 300 нових робочих місць

На Львівщині за програмою "єРобота" створять майже 300 нових робочих місць. У межах 6-го етапу програми Львівська область увійшла до трійки лідерів за кількістю затверджених заяв.

Про це повідомляють у Львівській обласній військовій адміністрації.

Право на отримання мікрогрантів вибороли ще 23 учасники, документи яких на початковому етапі розглядала комісія Львівського ОЦЗ.

Завдяки мікрогрантам створять майже 300 нових робочих місць у таких сферах економіки: ресторанний бізнес і надання послуг мобільного харчування, роздрібна торгівля, індустрія краси, виробництво меблів, хліба та хлібобулочних виробів, верхнього, трикотажного або в’язаного одягу, взуття, предметів з деревини, вантажні перевезення, розведення великої рогатої худоби, кролівництво, будівництво житлових і нежитлових споруд, вирощування овочів та ін.

"Загалом державну фінансову підтримку для започаткування або розгортання бізнесу отримають 123 заявники із Львівщини. З них 20 суб’єктам господарювання на банківські рахунки вже надійшли кошти на загальну суму 4,4 млн грн", — розповів директор обласного центру зайнятості Василь Барилюк.

Взяти участь у програмі можуть представники мікро- або малого бізнесу, а також ті, хто мріє про відкриття власної справи. Максимальний розмір мікрогранту — 250 тис. грн, однак кошти надаються лише за умови створення одного або двох робочих місць.

Нагадаємо, для отримання гранту потрібно подати заявку через портал “Дія” чи відділення “Ощадбанку”, додавши до заявки бізнес-план. Протягом 10 робочих днів фахівці “Ощадбанку” та Державного центру зайнятості оцінять проєкт — якщо він відповідатиме критеріям програми, грантові кошти будуть перераховані на окремий рахунок.

Можливо, пропустили:

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності