• Головна
  • Бізнес
  • В Україні запрацювала безоплатна платформа для релокації бізнесу

В Україні запрацювала безоплатна платформа для релокації бізнесу

В Україні запрацювала безоплатна платформа для релокації бізнесу

Платформа дозволить також моніторити онлайн процес переїзду

В Україні запустили платформу, яка допоможе перемістити бізнес із зон ведення активних бойових дій до більш безпечного місця. Про це повідомила пресслужба уряду.

"Перезапуск економіки у воєнний час — одне з найпріоритетніших завдань Уряду. Тому зараз дуже важливо, щоб бізнес продовжив діяти. За місяць із зони бойових дій евакуювали 216 підприємств і 97 із них вже відновили роботу на новому місці", - йдеться у повідомленні.

Платформа створена для бізнесу, який подав заявки на релокацію, компаній, які хочуть допомогти іншим підприємствам зі зміною місця, представників Мінекономіки, військових адміністрацій тощо. Також нею можуть скористатися компанії, які допомагають з опрацюванням заявок, логістикою, процесом переїзду, пошуком нових виробничих приміщень та розселенням працівників тощо.

"Подавати заявки можуть як підприємства, що потребують переміщення, так і компанії, які готові надати для цього приміщення чи інші активи", – зазначили в уряді. - Платформа дозволить не лише збирати та опрацьовувати такі запити, а й моніторити онлайн процес переїзду, який реалізовуватимуть Міністерство економіки спільно з Мінінфраструктури, Укрзалізницею, Укрпоштою та іншими учасниками".

Нагадаємо, від початку військової агресії росії у Львівську область вдалось перевезти та налагодити роботу 48 підприємств із блокованих ворогом територій. Це дало можливість зберегти робочі місця для 524 людей.

Бізнес

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності