• Головна
  • Бізнес
  • На Львівщині оголосили про земельний аукціон з продажу прав оренди

На Львівщині оголосили про земельний аукціон з продажу прав оренди

На Львівщині оголосили про земельний аукціон з продажу прав оренди

Стартовий розмір річної плати – 47 782,1 грн

У вівторок, 29 березня, відбудеться земельний електронний аукціон з продажу прав оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної форми власності. Про це повідомляють у Львівській ОВА.

Пропонована ділянка для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  розташована на території Щирецької ТГ (за межами населеного пункту) Львівського району. Площа ділянки – 20,0 га. Стартовий розмір річної плати – 47 782,1 грн. Детальніше за посиланням.

«В умовах воєнного стану держава сприяє забезпеченню продовольчої безпеки населення. У Верховній Раді зареєстрували проєкт Закону України № 7178, який має вдосконалити окремі питання, пов’язані зі спрощенням набуття прав користування земельними ділянками сільськогосподарського призначення та їх раціональне використання у цьому році та до закінчення воєнного стану», - зазначила директор департаменту агропромислового розвитку ЛОВА Тетяна Гетьман.

Останній день прийому заяв (пропозицій) – 28 березня до 18:00 год.

Кінцевий строк подання цінових пропозицій – 28 березня до 20:00 год.

Нагадаємо, на Львівщині стартувала посівна кампанія стартувала. Наразі аграрії займаються підживленням землі, і до середини квітня висіватимуть ярі культури.

 

Бізнес

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності