• Головна
  • Бізнес
  • На Львівщині шукають приміщення, де б могли працювати підприємці-переселенці

На Львівщині шукають приміщення, де б могли працювати підприємці-переселенці

На Львівщині шукають приміщення, де б могли працювати підприємці-переселенці

Найбільше звернень з Київської та Харківської областей

Понад 100 підприємств з регіонів України, де зараз йде війна, звернулися до Львівської обласної військової адміністрації з проханням допомогти відновити та налагодити бізнес на території нашої області. На Львівщині уже шукають приміщення, де можна було б розмістити такі виробництва.

«Звертаємось до місцевих підприємців і власників бізнесу. Якщо у вас є незадіяні виробничі приміщення, площі, потенціал людей, які готові працювати, просимо зголошуватись до нас. Ми сконтактуємо вас з тими людьми, які переїжджають зі Сходу і готові відкривати підприємства. Це для нас зараз дуже важливо», - закликає очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Найбільше підприємців, які готові працювати на Львівщині, з Київської та Харківської областей. В обласній адміністрації кажуть, зараз активно шукають інвестиційні ділянки, куди б вони могли перенести свої потужності. Формують для цих бізнесів замовлення, щоб у них з’являлися оборотні кошти. Якщо підприємства працюватимуть, відповідно, в області з’являтимуться додаткові робочі місця.

«Якщо у вас є бізнес в області, де зараз тривають бойові дії і ви хочете переїхати на Львівщину, пишіть на е-адресу: [email protected], у приватні повідомлення Департаменту економічної політики Львівської ОДА та у ватсап за номерами: +380668330313, +380680681751, +380634667138», - повідомив Максим Козицький.

До слова, через війну на Львівщині рівень виробництва впав на 15-20%, але, за словами директора департаменту економічної політики Львівської обласної військової адміністрації Степана Куйбіди, для воєнного стану, цей відсоток є нормальним. В області вже працюють над ліквідацією цієї проблеми.

Бізнес

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності