У Львові відбудеться Event Industry Forum 2022

У Львові відбудеться Event Industry Forum 2022

Організовує захід івент-агенція Global Events

У Львові 25-26 лютого відбудеться V Ювілейний Міжнародний Форум Івент Індустрії. Захід проходитиме у конференц-центрі стадіону "Арена Львів", а урочистий вечір та відкриття івент-холу проходитиме у відпочинковому комплексі "Emily Resort", що у Винниках.

Організовує захід засновник Event Industry Forum – івент-агенція Global Events. На форумі збереться понад 1000 відвідувачів та 150 компаній для обговорення 40 унікальних тем на 4 сценах.

"За роки незалежності івент-індустрія країни пройшла нелегкий шлях від становлення та формування як молодої галузі до визнання та розвитку як потужного і важливого сегменту на державній економічній арені. Випробування високою конкуренцією, відсутністю повноправного ринку та надскладним періодом пандемії не лише загартували усіх представників івент-індустрії, а й зробили їх івенторами майбутнього - універсальними адаптованими професіоналами, які творять історію подієвої галузі", - розповідають організатори.

В основі цьогорічного форуму лежить взаємоповага усіх учасників ринку – до конкурентів, партнерів, підрядників, клієнтів та представників різних форматів проведення заходів.

На форумі представлять чотири зали за різними напрямками, які присвятять всім учасникам ринку – конкурентам, партнерам, підрядникам, клієнтам:

  • Hall of Anniversary – основний зал для професіоналів та фахівців івент-галузі – все про тренди, інновації та вектор руху у майбутнє;
  • Hall of Corporations – зал для замовників послуг – корпоративна організація заходів, співпраця агенцій та клієнтів, шлях від HR до івентора;
  • Hall of Education – спеціальний навчальний експрес-курс для практикуючих спеціалістів від провідних фахівців івент-галузі;
  • Technology Track – ексклюзивна та найбільша виставка інновацій технологічних компаній країни та світу.

Окрім того, на заході вперше відбудеться Event Gala - урочистий вечір з нагоди 5-річчя форуму. Організатори відкриють найбільший у Західній Україні івент-хол Emily Event Hall за участю зірок шоу-бізнесу: CARTE BLANCHE, ROXOLANA, LAUD та KADNAY!

Придбати квитки можна придбати на офіційному сайті форуму або на сайті офіційного тікетінг-партнера.

Бізнес

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності