• Головна
  • Війна
  • Мінветеранів запустив сайт з вакансіями у держслужбі для учасників бойових дій

Мінветеранів запустив сайт з вакансіями у держслужбі для учасників бойових дій

Мінветеранів запустив сайт з вакансіями для учасників бойових дій

Е-Карта має полегшити пошук роботи для ветеранів та ветеранок

Мінветеранів запустило е-Карту вакансій державної служби та органів місцевого самоврядування для учасників бойових дій. Сайт створений з метою полегшення пошуку роботи для ветеранів та сприянню їхньому працевлаштуванню на державну службу. Про це повідомляє Міністерство у справах ветеранів України.

У понеділок, 5 липня, Міністерство у справах ветеранів України запустило е-Карту державної служби та органів місцевого самоврядування. Новий сервіс доступний на вебплатформі е-Ветеран та є візуалізацією інформації про вакансії по всій Україні. На момент запуску на е-Карті розміщено 170 вакансій з них 92 – на державній службі, 37 — в органах місцевого самоврядування, 41 – у військових адміністраціях.

“Наша стратегія — заохочувати ветеранів і ветеранок до працевлаштування на державну службу. Наприклад, в Мінветеранів вже понад 17% штату — це ветерани й ветеранки, члени їхніх родин і сімей загиблих, чинних військовослужбовців, колишні військовополонені. Хто, як не ветеранська спільнота, краще знається на своїх потребах та можливостях. А держслужба дає перспективи, як і що треба змінити в системі, ветеранській політиці, щоб ці перетворення були відчутні та ефективні”,— наголошує в.о. Міністра у справах ветеранів України  Олександр Порхун.

Е-Карта вакансій держслужби є першим етапом в системі працевлаштування. За кілька місяців Мінветеранів готується запустити додатковий сайт з пошуку робочих місць у бізнесі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності