• Головна
  • Війна
  • ЗСУ успішно атакували російську нафтобазу "Польова" у Курській області

ЗСУ успішно атакували російську нафтобазу "Польова" у Курській області

ЗСУ успішно атакували російську нафтобазу "Польова" у Курській області

На ворожому об'єкті зафіксували вибухи та пожежу

У ніч на неділю, 28 липня, українські військові атакували стратегічний об'єкт ворога — нафтобазу "Польова" в Курській області. Інформацію підтвердили у Генштабі.

Також є інформація про потужні вибухи в районі електропідстанції

За даними розвідки, під час атаки працювала російська протиповітряна оборона. Проте це не завадило нанести удар. Після атаки на нафтобазі сталися потужні вибухи та почалася пожежа. Ймовірно, загорілися резервуари з нафтопродуктами. Нафтобаза "Польова" — це важливий об'єкт для російської армії. Вона має 11 великих резервуарів, які можуть вмістити 7000 кубічних метрів пального. Це пальне використовувалося, зокрема, для потреб російських збройних сил.

“Сили оборони продовжують вживати всіх заходів, щоб підірвати воєнно-економічний потенціал російських окупантів та змусити рф припинити збройну агресію проти України. Далі буде…”, — йдеться у повідомленні Генштабу.

Операцію провела Служба безпеки України разом з іншими підрозділами української армії. Крім нафтобази, є інформація про вибухи біля електропідстанції в тій же Курській області. Зараз українські військові уточнюють, наскільки сильно пошкоджені ці об'єкти.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності