• Головна
  • Війна
  • Українська розвідка атакувала три військові об’єкти в РФ

Українська розвідка атакувала три військові об’єкти в РФ

Вибух

Безпілотники атакували військові об’єкти у Бєлгородській, Воронезькій та Липецькій областях Росії

Головне управління розвитку Міністерства оборони України у ніч на понеділок, 17 червня, атакувало безпілотниками три військові об’єкти у трьох регіонах Росії. Зокрема, за даними “Української правди”, які посилаються на джерела в ГУР МОУ, ціллю дронів були два підприємства, які росіяни використовують у військових цілях.

В областях оголошували повітряну тривогу

БПЛА атакували військові об’єкти у Бєлгородській, Воронезькій та Липецькій областях Росії. Як йдеться в повідомленні, ГУР атакувало два підприємства у Росії, які окупанти використовують у військових цілях — Новолипецький металургійний комбінат та місцевий тракторний завод. У районі цих обʼєктів місцеві мешканці чули звуки вибухів, а також роботу ППО.

Про повітряну загрозу повідомляли губернатори Липецької та Воронезької областей РФ. Також близько третьої ночі за місцевим часом, пролунали вибухи над територією Воронезької області. Наразі інформацію про атаку у ГУР не підтвердили.

Нагадаємо, нещодавно ГУР вперше вразило російський винищувач Су-57. Раніше українська розвідка знищила два катери росіян у Криму.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності