• Головна
  • Війна
  • Вісім ухилянтів на позашляховику намагались втекти в Румунію

Вісім ухилянтів на позашляховику намагались втекти в Румунію

До Румунії на позашляховику намагались втекти вісім ухилянтів

Мешканці Чернівецької, Тернопільської, Рівненської та Львівської областей за поїздку за кордон заплатили організатору від 5,5 до 8 тис. євро

На Буковині прикордонники затримали вісьмох чоловіків, які на позашляховику Mercedes-Benz ML320 намагались через ліс втекти до Румунії. Про це 28 травня повідомило Західне регіональне управління ДПСУ.

Водій втік з місця затримання

За інформацією прикордонників, у лісі, неподалік кордону з Румунією, правоохоронці зупинили автомобіль в якому сиділи девʼятеро чоловіків. Водію вдалося втекти. “В салоні автомобіля правоохоронці виявили 8 чоловіків, мешканців Чернівецької, Тернопільської, Рівненської та Львівської областей, які розповіли, що за поїздку за кордон заплатили організатору від 5,5 до 8 тисяч євро кожний”, — йдеться в повідомленні ДПСУ.

На чоловіків склали протоколи про адміністративне правопорушення, а вже за кілька годин в Чернівцях прикордонники зупинили легковий автомобіль, яким керував один з організаторів протиправної схеми. Йому загрожує кримінальна відповідальність.

До слова, позашляховик, який використовували порушники, був ввезений в Україну іноземцем. Зараз на авто накладений арешт. Очікується рішення суду щодо передачі машини в користування військовим підрозділам.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності