• Головна
  • Війна
  • Зеленський заявив про підготовку Росії до розширення наступу на Україну

Зеленський заявив про підготовку Росії до розширення наступу на Україну

Росія готується до розширення наступу на Україну

Володимир Зеленський заявив, що наближається новий етап війни

Президент України Володимир Зеленський заявив, що наближається новий етап війни Росією, і що окупанти готуються до розширення нападу. Про це він розповів у своїй промові під час нагородження військових Державної прикордонної служби на Хмельниччині у п’ятницю, 3 травня.

“Сьогодні вже 800-й день війни. Це надзвичайно складний та жорсткий шлях, який довелося пройти нашій державі, щоб зберегти наше життя, і шлях, який ще потрібно пройти, щоб завершити цю війну на справедливих умовах, на умовах України. Зараз ми перед новим етапом війни. Окупант готується до спроб розширити наступальні дії”, — сказав Володимир Зеленський.

Також президент наголосив, що зараз усі українці, а також закордонні партнери мають зробити все, щоб зірвати плани окупантів та протистояти Росії.

До слова, у п’ятницю, 3 травня, Володимир Зеленський приїхав з візитом на Хмельниччину. Там президент відвідав та вручив державні нагороди військовослужбовцям, зокрема й тим, що лікуються від поранень. Також президент призначив нового начальника Хмельницької ОВА.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності