• Головна
  • Війна
  • ЗСУ вдарили ракетами ATACMS по скупченню росіян на Луганщині

ЗСУ вдарили ракетами ATACMS по скупченню росіян на Луганщині

Зйомки з дрона місця обстрілу.

Незалежні експерти нарахували щонайменше 116 вбитих окупантів

У середу, 1 травня, у соцмережах з'явилися кадри ймовірного ураження балістичними ракетами ATACMS скупчення окупантів поблизу населеного пункту Рогове, що на Луганщині.

На кадрах, які зняв дрон, видно велике скупчення особового складу окупантів та нанесення ураження трьома ракетами з касетною бойовою частиною. Візуально площа ураження і кількість вражаючих елементів значно більша, ніж у GMLRS, тому ймовірно удар був завданий ракетами ATACMS, зазначає Українська правда.

Відео удару по росіянах

Крім того, OSINT-спільнота виявила місця ураження завдяки орієнтирам на місцевості – вони були завдані по координатах 49.637335, 39.042763; 49.621673,39.060224; 49.637016,39.033770. Повідомляється, що місця ураження розташовані приблизно за 78 кілометрів від лінії бойового зіткнення. Деякі експерти нарахували на кадрах мінімум 116 вбитих російських військових. Водночас невідомо, коли саме захисники знищили скупчення ворогів.

До слова, LVIV.MEDIA поспілкувався про удар трьома касетними балістичними ракетами ATACMS по російському полігону з технікою та піхотою у Луганській області із військовим оглядачем, головним редактором інтернет-видання "Апостроф" Денисом Поповичем.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності