Зеленський підтвердив застосування Україною ракет ATACMS

Зеленський підтвердив застосування Україною ракет ATACMS

Зеленський також зазначив, що сьогодні є необхідне рішення Верховної Ради України  для початку переговорів із Євросоюзом

Володимир Зеленський підтвердив застосування в Україні ракет дальнього радіуса дії ATACMS, наданих США. Про це він сказав 17 жовтня під час свого вечірнього звернення.

“Дякую всім, хто воює й працює заради України! Дякую всім, хто допомагає! І сьогодні особлива вдячність Сполученим Штатам. Наші домовленості з Президентом Байденом виконуються. Виконуються дуже влучно – «атакамси» себе показали”, - зазначив Володимир Зеленський.

Зеленський також зазначив, що сьогодні є необхідне рішення Верховної Ради України  для початку переговорів із Євросоюзом.

“Закон про політично значущих осіб – politically exposed persons – ухвалено. Очікую текст закону на підпис. Завдання наше незмінне – цього року бути готовими відкрити переговори щодо членства України в ЄС. Українську частину роботи для цього виконуємо і виконаємо. Політичне рішення про початок перемовин очікуємо від лідерів країн Євросоюзу”, - сказав Володимир Зеленський.

А також президент України подякував воїнам: “І фронт. Воїни. Наші бригади. 54-та окрема механізована бригада, 68-ма окрема єгерська бригада, 25-та окрема повітрянодесантна бригада – це Лиманський напрямок. І Соледарський напрямок: 92-га окрема штурмова бригада та 93-тя окрема механізована бригада «Холодний Яр». Дякую вам, воїни!”

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності