• Головна
  • Війна
  • Компанія Rheinmetall поставить Україні 20 додаткових БМП Marder

Компанія Rheinmetall поставить Україні 20 додаткових БМП Marder

Компанія Rheinmetall поставить Україні 20 додаткових БПМ MArder

БМП виготовляються за дорученням уряду Німеччини. Їх передадуть в рамках військової допомоги до кінця 2024 року

Уряд Німеччини, в рамках військової допомоги, доручив німецькій компанії Rheinmetall виготовити і поставити Україні 20 додаткових бойових машин піхоти Marder. Про це 9 квітня повідомив портал Militarnyi з посиланням на офіційний сайт оборонної компанії.

Замовлення розмістили в березні 2024 року

Замовлення на Marder версії 1А3 розмістили в березні 2024 року. При цьому точна вартість замовлення — невідома, але у Rheinmetall зазначають, що йдеться про двозначне число у мільйонах євро. Поставити БМП планують до кінця 2024 року. Також німецька компанія повідомила, що вже поставила до України тризначну кількість БМП Marder. До слова, Rheinmetall — один з найбільших виробників військової техніки і зброї в Німеччині та Європі. Основна продукція концерну — військова техніка, зброя, а також виробництво комплектуючих для автомобілів.

Нагадаємо, 14 березня стало відомо, що Rheinmetall планує збудувати в Україні чотири заводи з виробництва озброєння. Компанія бачить Україну як цінного партнера та прагне якнайкраще забезпечити її необхідною амуніцією.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності