• Головна
  • Війна
  • Ведучий телемарафону у прямому ефірі заявив, що мобілізується до лав ЗСУ

Ведучий телемарафону у прямому ефірі заявив, що мобілізується до лав ЗСУ

Фото: Orest Drymalovsky

Журналіст “Вікна-новини” та ведучий телемарафону Орест Дрималовський сказав, що провів останній ефір перед мобілізацією

Ведучий “Вікна-новини” на СТБ і національного телемарафону Єдині новини Орест Дрималовський оголосив, що мобілізується до Збройних сил. Про це журналіст повідомив 2 лютого у прямому ефірі.

Дрималовський сказав, що провів останній новинний ефір перед мобілізацією. “Настав час і мені змінити звичне місце роботи, цю затишну улюблену студію на військову форму. Вже наступного тижня я розпочну свій новий шлях.”, — зазначив ведучий.

У коментарі для ICTV журналіст висловив переконання, що кожен чоловік мобілізаційного віку має бути готовим до того, що йому колись доведеться взяти до рук зброю, адже це його обов’язок. Також Дрималовський зізнався, що був морально готовим отримати повістку, і щойно вона надійшла — поїхав до Львова, де стоїть на військовому обліку. Там ведучий і пройшов усі етапи підготовки до мобілізації.

“Я не уявляю свого життя в еміграції. Хочу працювати в Україні, хочу тут створити сім’ю і будувати власну справу, хочу, щоб тут жили мої майбутні діти. Щоб це все було, потрібно зберегти державу. Щоб зберегти державу, потрібно піти у військо, коли держава цього потребує.”, — сказав Дрималовський.

До цього, ведучий зазначив, що готувався до мобілізації насамперед морально, оскільки йому також страшно. Він пройшов тренінги з домедичної допомоги та практикував вогневу підготовку. “Чи цього достатньо? Звісно, ні. Мобілізацію хочу сприймати як виклик. Намагатимусь постійно вдосконалювати свої навички, аби бути максимально ефективним там, де буду.”, — наголосив журналіст.

Довідково: Орест Дрималовський працює у журналістиці з 2015 року. Навчався у Львівському національному університеті імені Івана Франка та працював у кількох львівських інтернет-виданнях. У 2019 став кореспондентом новин львівського телеканалу “Перший Західний”. Згодом ― ведучим програми “ОЧІ” на цьому ж телеканалі. Улітку 2020-го Дрималовський переїхав до Києва і став кореспондентом у “Вікна-новини” на СТБ.

Нагадаємо, нещодавно ведучий та журналіст 24 каналу Олексій Печій втік з України. Чоловік скористався акредитацією журналіста, щоб виїхати на Саміт ЄС, який проходив у Брюсселі з 14 по 15 грудня. Однак після завершення саміту Печій до України не повернувся.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності