Дружина загиблого львівського журналіста Віктора Дударя представить свою книгу

Дружина загиблого львівського журналіста Віктора Дударя представить свою книгу

Ві́ктор Дудар — журналіст газети “Експрес”, боєць 80-ї окремої десантно-штурмової бригади

18-19 жовтня у Чернівцях відбудеться творча зустріч із львівською журналісткою Оксаною Дудар, яка тривалий час мешкала та працювала у цьому місті разом зі своїм чоловіком, журналістом Віктором Дударом. Вона презентуватиме свою книгу "Щоденник вдови". Про це йдеться на фб-сторінці Оксани Дудар.

З її слів, після того, як вони з чоловіком покинули Чернівці, вона лише двічі туди поверталася.

“Вперше приїхали на весілля друзів, а вдруге я повернулася сюди вже сама. Минало два місяці від Вітіної загибелі. Рани були дуже свіжі і відкриті. Мене шалено тягнуло у місто нашої студентської юності, де зустрілися, закохалися, де ледь не кожна вуличка була якоюсь символічною. Кожну мить проживала, як останню. Життя видавалося порожнім, беззсенсовним, кожен мій вчинок був імпульсивним. Тоді і не підозрювала, що за майже півтора року приїду знову”, - написала дружина загиблого воїна.

Презентація книги про загиблого Віктора Дударя та творча зустріч з автором відбудеться в бібліотеках №№ 1 і 21, що на вулиці 28 жовтня, 57, і проспекті Незалежності, 115.

Наша довідка: Ві́ктор Дудар — військовий, журналіст, боєць 80-ї окремої десантно-штурмової бригади. Працював у газеті “Моодий буковинець” (Чернівці), понад 10 років працював журналістом у газеті «Експрес» (Львів). У 2014—2015 роках воював добровольцем на Сході України. З першого дня російсько-української війни пішов на фронт, служив у складі 80-ї окремої десантно-штурмової бригади. Загинув під час оборони Миколаєва. Похований 8 березня 2022 року на Личаківському цвинтарі у Львові. Посмертно нагороджений орденом «За мужність» III ступеня — за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності