• Головна
  • Війна
  • У Бєлгороді пролунали вибухи — є троє постраждалих

У Бєлгороді пролунали вибухи — є троє постраждалих

У Бєлгороді пролунали вибухи — є троє постраждалих

Міноборони РФ заявило про збиття нібито 10 реактивних снарядів

Увечері понеділка, 8 січня, у Бєлгороді пролунали потужні вибухи. Російська влада заявила про збиття 10 повітряних цілей у Бєлгородському районі. Про це повідомили губернатор російського регіону Вʼячеслав Гладков та Міністерство оборони РФ.  

За словами губернатора області В’ячеслава Гладкова, попередньо відомо про трьох постраждалих від обстрілу. Жінка та двоє чоловіків отримали осколкові поранення, їх ушпиталили.

Зазначається, що в Бєлгороді вибиті вікна у двох багатоквартирних та одному приватному домоволодінні, три автомобілі пошкоджені уламками. До цього, на стоянці одного з місцевих підприємств загорілися чотири вантажні автомобілі — пожежі загасили. Також у районі заявили про пошкодження даху приватного домоволодіння.

У Міноборони РФ заявили, що Україна нібито застосувала РСЗВ RM-70 Vampire. Крім цього, відомство написало, що російське ППО начебто знищило 10 реактивних снарядів РСЗВ RM-70 над Бєлгородською областю.

Нагадаємо, удень 30 грудня у російському Бєлгороді пролунала серія вибухів. Українські спецслужби заявили про ракетний удар по військових об'єктах. За даними МНС РФ, унаслідок атаки загинули 18 осіб. Загалом постраждали 111 росіян.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності