• Головна
  • Війна
  • У російському Бєлгороді пролунали вибухи — є 18 загиблих

У російському Бєлгороді пролунали вибухи — є 18 загиблих

У російському Бєлгороді пролунали вибухи — є 18 загиблих

Українські спецслужби заявили про ракетний удар по військових об'єктах

Вдень 30 грудня у російську Бєлгороді пролунала серія вибухів. На світлинах видно, що над містом стоять стовпи диму, також пошкоджені багато будинків, горять автомобілі. Губернатор області повідомив, що внаслідок обстрілу загинуло двоє дітей, також є постраждалі.

Станом на 17:10, Міністерство надзвичайних ситуацій РФ повідомило, що унаслідок атаки в місті загинули 12 дорослих та дві дитини. Ще 108 росіян постраждали, з них 15 дітей. Пізніше кількість загиблих від обстрілу Бєлгорода зросла до 18 осіб. Загалом постраждали 111 росіян.

Сили оборони нанесли ракетний удар по військових об'єктах в Бєлгороді. Відповідну інформацію опублікувало РБК з посиланням на джерело в спецслужбах.

"Це спільні заходи, що стали наслідками варварських обстрілів Дніпра, Харкова, Одеси та вбивства мирних мешканців. Заходи тривають", — повідомило джерело.

У Бєлгороді повідомили про повітряну тривогу. Тим часом мешканці у Telegram-каналах пишуть, що вони не могли потрапити до укриттів, адже не розуміли, де вони знаходяться. Інші ж не могли потрапити в середину укриттів, адже ті були зачинені.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності