Бійці ГУР провели рейд у Бєлгородській області

Бійці ГУР провели рейд у Бєлгородській області

Зокрема, українські розвідники атакували російський взводний опорний пункт

Бійці Головного управління розвідки здійснили рейд у прикордонний Грайворонський район Бєлгородської області і завдали росіянам чергових втрат. Про це у п’ятницю, 5 січня, повідомили у ГУР, коли саме стався рейд — невідомо.

“У зв’язку з почастішанням випадків диверсій з боку росіян й заради захисту цивільних українців, які проживають у громадах  поблизу державного кордону та страждають від атак агресора, воїни  Головного управління розвідки Міністерства оборони України реалізували комплекс спеціальних дій”, — написали у пресслужбі ГУР.

Українські бійці отримали розвіддані про те, що вище керівництво російської армії запланувало перевірку через невдоволення й скарги особового складу поганими умовами служби. Перед приїздом керівництва рядові почали активно проводити інженерні роботи. В цей час ГУР вирішило провести спецоперацію.

Під час виконання завдання розвідники замінували єдину дорогу, якою росіяни користувалися на тій ділянці. Також бійці ГУР атакували російський взводний опорний пункт. Кількість ліквідованих та поранених окупантів уточнюється.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності