• Головна
  • Війна
  • СБУ та ЗСУ атакували військовий аеродром у Ростовській області

СБУ та ЗСУ атакували військовий аеродром у Ростовській області

Фото з відкритих джерел

Про це повідомила низка українських ЗМІ з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах

У ніч з 16 на 17 грудня СБУ та ЗСУ уразили військовий аеродром “Морозовськ” у Ростовській області. Про це повідомили українські ЗМІ з посиланням на власні джерела у правоохоронних органах у неділю, 17 грудня.

Зокрема “Суспільне” зазначило, що Служба безпеки та Збройні сили провели спецоперацію на території Росії у ніч на 17 грудня. Унаслідок дронової атаки постраждала техніка на російському військовому аеродромі “Морозовськ” у Ростовській області.

“На території аеродрому розміщувався 559-й бомбардувальний авіаційний полк повітряно-космічних сил РФ. В момент удару на летовищі перебували до 20 літаків СУ-34, а також три радіолокаційних станції”, — ідеться в повідомленні.

Також у відкритому доступі з’явилися фотографії з ураженого аеродрому. Їх поширили російські ЗМІ.

"Атакували аеродром безпілотниками. І хоча в РФ уже традиційно встигли заявити, що всі БПЛА було збито, в реальності Служба разом із ЗСУ завдали ворогу суттєвого ураження техніки", — зазначило джерело “Суспільного”.

Раніше російські новинні джерела повідомляли, що у ніч на 17 грудня протиповітряна оборона Росії нібито знищила та перехопила 33 безпілотники. Уточнювалось, що безпілотники намагалися атакувати військовий аеродром у Морозівську, де стояли військові літаки.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності