• Головна
  • Війна
  • На Сумщині ворожа ДРГ захопила в полон шістьох українських прикордонників

На Сумщині ворожа ДРГ захопила в полон шістьох українських прикордонників

На Сумщині ворожа ДРГ захопила в полон шістьох українських прикордонників

Військових захопили за 3 км від кордону з Курською областю

На Сумщині російські окупанти захопили в полон шістьох українських прикордонників. Їх захопили за три кілометри від кордону з Росією. Про захоплення прикордонників повідомив український військовослужбовець Сергій “Флеш” у суботу, 16 грудня.

Як відомо, 9 грудня на Сумщині російські окупанти захопили у полон шістьох українських прикордонників. За 3 км від кордону з Курською областю прикордонники зіткнулися з ворожою ДРГ, яка переважала їх за чисельністю та силами. Прикордонники вирішили здатися в полон. Вранці 16 грудня про захоплення українських військових повідомив губернатор Курської області Роман Старовойт, пізніше цю інформацію підтвердив український військовослужбовець, фахівець із військового зв’язку Сергій “Флеш”, посилаючись на дані Державної прикордонної служби України.

“Продовжую тему війни в Сумській області. Новина в російських пабліках: “Шестеро людей здалися в полон на кордоні Курської області”. Донесення по ДПС: “6 людей взято в полон на нашій території (як потім з’ясували, переважаючими силами ДРГ)”, — розповів Сергій у своєму Telegram-каналі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності