• Головна
  • Війна
  • Міноборони рекрутуватиме фахівців на порталі robota.ua

Міноборони рекрутуватиме фахівців на порталі robota.ua

Міноборони рекрутуватиме фахівців на порталі robota.ua

На сайті запустили окремий спецпроєкт з інформацією про вакансії в ЗСУ

Міноборони рекрутуватиме необхідних фахівців на порталі robota.ua. 7 грудня заступниця міністра оборони України Наталія Калмикова і генеральний директор robota.ua Валерій Решетняк підписали Меморандум про співпрацю в рамках реалізації проєкту рекрутингу Міністерства оборони.

Це вже третя компанія, з якою підписано відповідну угоду. За останні тижні кількість вакансій Збройних Сил України на платформах з пошуку роботи та відгуків на них суттєво зросла і продовжує демонструвати позитивну динаміку.

«Збройні Сили України нині потребують фахівців у різних сферах. І є багато людей, які хочуть долучитися до війська за зрозумілим алгоритмом саме туди, де їхній цивільний досвід буде найзатребуванішим. Саме тому ми й надалі розвиватимемо співпрацю із тими компаніями на ринку рекрутингу, які надають безкоштовні послуги. Дуже вдячні за таку співпрацю. Ціль у нас одна – перемога!» - наголосила заступниця міністра оборони України Наталія Калмикова.

Robota.ua вже запустила окремий спецпроєкт з інформацією щодо рекрутингу та вакансій в ЗСУ. На сайті (https://defence.robota.ua/) спецпроєкту можна самостійно обрати підрозділ і посаду, відгукнувшись на вакансію, що відповідає професійному досвіду рекрута.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності