• Головна
  • Війна
  • Повітряні сили ЗСУ знищили усі дрони, якими росіяни атакували Україну

Повітряні сили ЗСУ знищили усі дрони, якими росіяни атакували Україну

Повітряні сили ЗСУ знищили усі дрони, якими росіяни атакували Україну

Також вдалося ліквідувати дві з трьох авіаційних ракет Х-59

У ніч на 29 листопада Повітряним силам ЗСУ вдалося знищити усі «шахеди», які росіяни запустили по Україні. Крім того, українські бійці ліквідували дві з трьох авіаційних ракет Х-59, повідомили у Повітряних силах ЗС України.

За даними військових, у ніч на 29 листопада окупанти атакували Україну 21 ударний БплА типу «шахед». Усіх їх вдалося знищити. Переважно ворог атакував безпілотниками Хмельниччину та підень країни. Також на Миколаївщині військові ліквідували дві з трьох ворожих авіаційних ракет Х-59.

«В результаті бойової роботи усі ворожі ударні БпЛА знищено в межах Одеської, Миколаївської, Дніпропетровської, Київської, Херсонської, Запорізької та Хмельницької областей. Також знищено дві керовані авіаційні ракети на Миколаївщині. Третя – не досягла бажаної цілі», — написали у Повітряних Силах ЗС України.

У Хмельницькій ОВА повідомили, що внаслідок нічної атаки ворога у Шепетівському районі пошкоджене приміщення одного з агропідприємств. Уламки пошкодили дах, вікна та двері будівлі. Ніхто з людей під час атаки не постраждав.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності