• Головна
  • Війна
  • У ніч на 22 листопада росіяни атакували Україну “шахедами” та ракетою: ППО розповіла про збиті цілі

У ніч на 22 листопада росіяни атакували Україну “шахедами” та ракетою: ППО розповіла про збиті цілі

У ніч на 22 листопада росіяни атакували Україну “шахедами” та ракетою: ППО розповіла про збиті цілі

Сили протиповітряної оборони знищили 14 ворожих безпілотників "Shahed-131/136"

Ввечері 21 листопада та в ніч на 22 листопада окупанти атакували Україну ударними БпЛА типу “Shahed” та крилатою ракетою Х-22. ППО знищила всі 14 ворожих дронів. Про це повідомили повітряні Сили ЗС України.

Із 20:00 вечора 21 листопада до 03:00 22 листопада 2023 року окупанти атакували з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ -рф) 14-ма ударними БпЛА типу “Shahed” та крилатою ракетою Х-22 – із літака Ту22М3 з цього ж напрямку”, — йдеться у повідомленні.

До відбиття повітряного нападу залучили підрозділи мобільних вогневих груп, винищувальну авіацію та зенітні ракетні підрозділи Дніпропетровської, Запорізької, Київської, Житомирської, Вінницької та Хмельницької областей.

Крилата ракета Х-22 не досягла своєї цілі, впала у Запорізькій області на відкритій місцевості, вибуховою хвилею пошкоджено приватні будинки громадян. Попередньо без постраждалих” — повідомили військові.

Додамо, за добу 21 листопада військові ЗСУ ліквідували 850 окупантів. Загальні бойові втрати ворога з часу повномасштабного вторгнення Росії орієнтовно склали 320670 осіб.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності