У Брянській області застрелили підполковника ФСБ

У Брянській області застрелили підполковника ФСБ

9 листопада, близько 16:00, невідомі відкрили вогонь з автоматичної зброї по автомобілю прикордонного управління у Брянській області

Бійці «Російського добровольчого корпусу» у Брянській області розстріляли автомобіль підполковника ФСБ Сергія Шатия. Військовий загинув. Про це у п’ятницю, 10 листопада, повідомило hromadske, з посиланням на джерело в Головному управлінні розвідки Міноборони України.

Перед цим низка російських Telegram-каналів написала, що невідомі розстріляли автомобіль прикордонного управління у Брянській області. Унаслідок нападу загинув підполковник ФСБ.

За даними Baza, напад на УАЗ «Патріот» стався на околиці села Улиця Брянської області. Близько 16 години 9 листопада невідомі відкрили вогонь з автоматичної зброї, після чого втекли. На місці загинув заступник начальника відділу матеріально-технічного забезпечення, підполковник Сергій Шатий.

Тим часом РДК у ніч проти 10 листопада опублікував пост, у якому заявив, що «диверсійно-розвідувальна група РДК успішно провела засідку на транспорт противника у Брянській області». Інших подробиць не наводилося, але бійці пообіцяли пізніше викласти відео «об'єктивного контролю».

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності