• Головна
  • Війна
  • Поблизу Часового Яру обстріляли поліцейських: є поранені (відео)

Поблизу Часового Яру обстріляли поліцейських: є поранені (відео)

Поблизу Часового Яру обстріляли поліцейських: є поранені (відео)

Поранення отримали п’ятеро правоохоронців

У понеділок, 15 травня, автомобіль поліцейського підрозділу «Білий янгол» потрапив під обстріл у районі Часового Яру Бахмутського району на Донеччині.

Про це повідомила Національної поліції України.

«Пʼятеро поліцейських екіпажу отримали поранення. Вони самі вибрались з зони ураження, їм надана медична допомога. Стан правоохоронців зʼясовується», — йдеться у повідомленні.

Іван Вигівський: сьогодні автомобіль поліцейського підрозділу «Білий янгол» потрапив під обстріл на Донеччині, знов у районі Часового Яру Бахмутського району, - пʼятеро поліцейських екіпажу отримали поранення. Вони самі вибрались з зони ураження, їм надана медична допомога. Стан правоохоронців зʼясовується. «Білий янгол» розпочався з підрозділу Поліція Донецької області, який евакуював дітей і цілі родини з небезпечних територій, розвозив гуманітарну допомогу та допомагав людям. Перший екіпаж працював на автомобілі швидкої допомоги, і люди назвали його «Білим янголом».Тепер це понад 20 поліцейських екіпажів, які постійно працюють поблизу ліній фронту. На їхньому рахунку тисячі евакуйованих громадян, серед них 600 дітей. Надання медичної допомоги, госпіталізація поранених жертв війни, евакуація тіл загиблих, доставлення гуманітарної допомоги туди, куди не можуть заїхати жодні волонтери.На жаль, така самовіддана та професійна робота виконується правоохоронцями з ризиком для життя…

Posted by Національна поліція України on Monday, May 15, 2023

Зазначимо, що підрозділ "Білий янгол" займається евакуацією цивільних, надає медичну та гуманітарну допомогу там, куди не можуть заїхати волонтери.

Нагадаємо, австралійський волонтер допомагає облаштовувати прихисток для переселенців у Львові.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності