• Головна
  • Війна
  • «РФ не може перемогти військовим шляхом»: Данілов розповів про інший план ворога

«РФ не може перемогти військовим шляхом»: Данілов розповів про інший план ворога

«РФ не може перемогти військовим шляхом»: Данілов розповів про інший план ворога

РФ використовує дестабілізаційні методи

Російська Федерація наразі не має можливостей, щоб перемогти Україну військовим шляхом, тому використовує інші методи.

Про це в інтерв'ю ТСН повідомив секретар РНБО Олексій Данілов.

За його словами, РФ розуміє, що вона не може перемогти військовим шляхом, тому планує внутрішньо дестабілізувати Україну.

«Росія розуміє, що вона не може нас побороти військовим шляхом, у них зараз інший план. У них зараз план внутрішньої дестабілізації. Я про це вже неодноразово наголошував - питання внутрішньої дестабілізації для них зараз у пріоритеті», – сказав він.

Олексій Данілов зазначив, що РФ може поставити ставку лише на дестабілізації ситуації в Україні. За його словами, росіяни професіонали у цьому питанні.

«Вони вже неодноразово у цьому брали участь», - сказав секретар РНБО.

Данілов наголосив, що питання внутрішньої дестабілізації - це єдине, що може вивести російських окупантів з того глухого кута, в якому окупанти опинилися.

«Для того, щоб у нашому суспільстві почався розлад, мають бути запущені якісь проєкти, якщо вони вже не запущені, щоб все це максимально активізувати саме на період травня місяця, може це буде на початку літа. Але ще раз наголошую - це завдання Російської Федерації, тому що на полі бою так звана "друга армія світу" отримає фіаско», – підсумував чиновник.

Нагадаємо, раніше Олексій Данілов розповів про підступні плани росіян від травня до жовтня. Він додав, що росіяни розуміють, що надалі не зможуть втримати ситуацію всередині своєї країни та усвідомлюють, що їм треба якомога швидше завершити «українське питання».

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності