• Головна
  • Війна
  • «Звірства київського режиму»: Медведчук розповів, як його спіймали та допитували в СБУ (відео)

«Звірства київського режиму»: Медведчук розповів, як його спіймали та допитували в СБУ (відео)

«Звірства київського режиму»: Медведчук розповів, як його спіймали та допитували в СБУ (відео)

День затримання екснардеп назвав «найважчим у житті», але зізнався, що його ніхто не бив

Зрадник України та кум Путіна, голова забороненої в Україні партії ОПЗЖ Віктор Медведчук поскаржився на «страждання», пережиті після затримання навесні минулого року. Зокрема, він розповів про «звірства», які до нього нібито застосовували українські силовики.

Про це Медведчук розповів в ефірі російського пропагандистського «Першого каналу».

Зокрема, він пригадав про «мішок на голові», «лежання на бетонній підлозі» та «кілька місяців у наручниках». Особливо ж Медведчука вразила зустріч із керівництвом СБУ одразу після затримання.

«Кабінет начальника Департаменту контррозвідки СБУ, куди мене привезли в ніч з 12 на 13 квітня, після того, як увечері, близько 18 години, я був затриманий. Мене привезли туди в якомусь ковпаку, я не знав, де я перебуваю. Це я вже потім дізнався, що це за кабінет, я перебував у мішку, фактично, тому що я перебував у цьому мішку на цементній підлозі кілька годин, потім мене привели в цей кабінет, куди мене вели, я не знаю. Коли мішок зняли, - ви бачите по зачісці, - то переді мною стояв голова СБУ, на той момент Баканов, і керівник контррозвідки», – сказав Медведчук, пояснивши, де було зроблено знамените фото, на якому кума Путіна одягнено у форму ЗСУ.

Крім того, зрадник України заявив, що його затримали не співробітники СБУ, а тероборона.

«Мене затримали не СБУ, а територіальна оборона. Затримали випадково. Мене, природно, впізнали, бо в Україні я досить відома особистість... Одягли наручники, натягли мішок і потягли до іншої машини. А потім я вже прибув у контррозвідку. Мабуть, викликали і все інше», – бідкається кум Путіна.

Водночас день затримання екснардеп назвав «найважчим у житті». Проте зізнався, що ні під час затримання, ні згодом ніхто його не бив. Втім Медведчук розповів про інші «звірства київського режиму».

«Це був важкий день у моєму житті. Напевно, найважчий у моєму житті. 12 квітня... Фізичного насильства до мене не застосовували. Але все інше було... Я кілька місяців перебував у наручниках. Причому в наручниках вдень і вночі», – розповідав Медведчук посміхаючись.

Нагадаємо, після провалу плану з повного захоплення України Росія перейшла до альтернативного варіанту та хоче розділити Україну за принципом Північної та Південної Кореї. Натомість Медведчук та окремі проросійські політики та експерти в Україні будуть «давати пропозицію про створення двох країн».

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності