• Головна
  • Новини Львова
  • Суд арештував активи пенсіонерки зі Львова, на яку були записані мільйони Медведчука

Суд арештував активи пенсіонерки зі Львова, на яку були записані мільйони Медведчука

Суд
Фото: pexels

Працюючи на підприємстві брата Козака жінка просто підписала довіреність

Суд арештував активи Медведчука та Козака, які вони записали на пенсіонерку зі Львова.

Про це повідомляє Bihus.Info.

Личаківський районний суд Львова арештував активи кількох київських компаній, бенефіціаркою яких фіктивно, була львівська пенсіонерка Ольга Куць. Справжніми їх власниками були екснардепи Віктора Медведчука і Тараса Козака. Вони у своїх інтересах переписали активи на львів’янку, однак жінка навіть не знала про це.

Раніше пенсіонерка працювала в кількох львівських фірмах, пов’язаних з родиною Тараса Козака. Жінка розповіла, що працюючи на підприємстві брата Козака, просто підписала довіреність, тобто стала підставною особою. Проте вона заявила, що не отримувала і не отримує ніяких коштів з цих активів.

Йдеться про компанії «Істбуд» та «Таун Ленд Компані», у яких частка Ольги Куць складала 55%. Перша компанія є власницею майже гектара землі на бульварі Дружби Народів в Києві. Ділянка знаходиться в центрі міста поблизу зручної транспортної розв’язки. Там мали збудувати готельно-офісні будівлі. Орієнтовна ринкова вартість ділянки близько 160 мільйонів гривень.

«Таун Ленд Компані» є замовницею будівництва житлового комплексу «Поетика», що зводиться в Києві, на Дегтярівській і, оскільки роботи ще не завершені, поки значиться власницею низки об’єктів незавершеного будівництва.

Нагадаємо, Медведчук та Козак записали активи у будівельному бізнесі Києва на пенсіонерку зі Львова. Загальна їх вартість складає сотні мільйонів гривень.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності