• Головна
  • Війна
  • «Вороги країни хочуть «сколихнути» ситуацію в Білорусі»: Лукашенко нервово відреагував на вибух на аеродромі в Мачулищах

«Вороги країни хочуть «сколихнути» ситуацію в Білорусі»: Лукашенко нервово відреагував на вибух на аеродромі в Мачулищах

«Вороги країни хочуть «сколихнути» ситуацію в Білорусі»: Лукашенко нервово відреагував на вибух на аеродромі в Мачулищах

Самопроголошений білоруський лідер закликав силовиків на будь-яку ситуацію на кордоні

Після ймовірного інциденту на військовому аеродромі в селищі Мачулищі самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко провів засідання з силовиками.

Про це пише білоруське пропагандистське видання «Белта».

За словами Лукашенка, міліція, КДБ, військові «повинні бачити на рубежах країни будь-яку найдрібнішу агресивність щодо держави, щоб вжити відповідних заходів реагування».

«У нас чимала чисельність людей у погонах. Усі озброєні. Це люди, заточені на захист своєї Вітчизни. Цим нам треба користуватися. Дисципліна і виконання своїх обов'язків. Особливо на кордоні», - заявив Лукашенко.

Самопроголошений президент переконаний, що вороги країни використають будь-яку можливість, аби «сколихнути» ситуацію в Білорусі.

«Я прошу вас і вимагаю від вас виконати ці настанови. Все інше - за мною», - зазначив Лукашенко.

Нагадаємо, білоруські партизани взяли на себе відповідальність за атаку безпілотника на російський літак спостереження А-50 на аеродромі Мачулищі у неділю, 26 лютого.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності