• Головна
  • Війна
  • На Різдво почати виводити свої війська з України: Зеленський запропонував рф відмовитись від агресії

На Різдво почати виводити свої війська з України: Зеленський запропонував рф відмовитись від агресії

На Різдво почати виводити свої війська з України: Зеленський запропонував рф відмовитись від агресії

Якщо росія виведе свої війська з України, то тим самим буде «забезпечене й надійне» припинення бойових дій

Президент України Володимир Зеленський запропонував росії спробувати довести, що вона здатна відмовитися від агресії. Зокрема, президент пропонує рф на Різдво почати виводити свої війська з території України.

Про це Зеленський заявив під час свого відеозвернення до лідерів країн G7, розповідаючи про три кроки, які, на його думку, прискорять настання миру в Україні.

Пропонуємо росії здійснити конкретний змістовний крок до дипломатичного врегулювання, про яке у Москві так часто говорять. Попереду свята, які відзначають мільярди людей: Різдво за григоріанським календарем, Новий рік, Різдво за юліанським календарем. Це час, коли нормальні люди думають про мир, а не про агресію. Я пропоную росії хоча б спробувати довести, що вона здатна відмовитися від агресії. Було б правильно саме на це Різдво почати виведення російських військ із міжнародно визнаної території України

Володимир Зеленський Володимир Зеленський

Глава держави додав, що якщо росія виведе свої війська з України, то тим самим буде «забезпечене й надійне» припинення бойових дій.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський вважає, що рішення щодо завершення війни без деокупації Криму є тратою часу.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності