• Головна
  • Війна
  • Виконайте наші вимоги й обстріли зупиняться: кремль шантажує Україну, примушуючи до переговорів

Виконайте наші вимоги й обстріли зупиняться: кремль шантажує Україну, примушуючи до переговорів

Виконайте наші вимоги й обстріли зупиняться: кремль шантажує Україну, примушуючи до переговорів

У росії заперечують, що ведуть перемовини щодо обміну військовополоненими, який пов’язують з відновленням експорту російського аміаку через український трубопровід

Прессекретар президента рф дмітрій пєсков відкрито заявив, що Україна повинна виконати вимоги росії, щоб «вивести ситуацію у нормальне русло».

Про це пише російське пропагандистське видання «РИА Новости».

«Керівництво України має всі можливості, щоб вивести ситуацію у нормальне русло, має всі можливості врегулювати ситуацію, виконати вимоги рф і зупинити, таким чином, усі можливі страждання мирного населення», — заявив пєсков.

При цьому він додав, що вперше чує про переговори в Абу-Дабі. Йдеться зокрема про те, що представники України та росії, ймовірно, зустрілися в Об'єднаних Арабських Еміратах минулого тижня, щоб обговорити можливість обміну військовополоненими, який пов’язують з відновленням експорту російського аміаку через український трубопровід. Про це повідомляє Reuters, посилаючись на анонімні джерела.

Нагадаємо, самопроголошений президент Білорусі олександр лукашенко пригрозив Україні повним знищенням. За його словами, президент України Володимир Зеленський має зупинитися та піти на переговори із росією, якщо хоче уникнути великих жертв.

Читайте також:

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності