• Головна
  • Війна
  • Є ще певні моменти, які по часу не пройшли: Буданов дав оцінку своїм прогнозам

Є ще певні моменти, які по часу не пройшли: Буданов дав оцінку своїм прогнозам

Є ще певні моменти, які по часу не пройшли: Буданов дав оцінку своїм прогнозам

«Все робиться по графіку», зазначив очільник української розвідки

Все, що наразі відбувається на фронті, — було спрогнозовано. Як і те, які процеси зараз почалися всередині росії.

Про це в етері телемарафону розповів очільник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.

«Наші прогнози будуються не на моїй чи чиїсь особистій думці, а на сукупності інформації, яка є. Нічого там не змінилося. Все робиться по графіку. Щодо згаданих прогнозів, то справдилось насправді усе. Просто є ще певні моменти, які по часу не пройшли», — наголосив Буданов.

Крім того, Буданов відзначив, як змінилася риторика російських пропагандистів. За його словами, вони чудово все розуміють, тому й почали критику вищого політичного та військового керівництва.

«За останні три місяці риторика кремлівських пропагандистів різко змінилася. Перше вони почали обережно критикувати своє керівництво і вищий генералітет. А зараз вони дійшли до того, що про перемогу вже не йде мова аби б не програти. Але всі розуміють, що це нереально. Це всі вже бачать. Будуть ще певні важкі часи, але програш росії вирішена справа. І вони чудово про це знають», — додав очільник української розвідки.

Нагадаємо, начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов — один із небагатьох, хто дає точні прогнози щодо тих чи інших подій в ході повномасштабного російського вторгнення. Про передбачення очільника ГУР читайте у матеріалі LVIV.MEDIA.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності