• Головна
  • Війна
  • Буданов розповів, чи є загроза вторгнення з боку Білорусі

Буданов розповів, чи є загроза вторгнення з боку Білорусі

Буданов розповів, чи є загроза вторгнення з боку Білорусі

Все, що відбувається зараз у Білорусі, — це провокації й відволікання українських захисників від наступу на фронті

Загрози з боку Білорусі зараз немає. Там немає потрібної для цього наступальної зброї. Крім того, білоруси не хочуть воювати з Україною.

Про це в етері телемарафону розповів очільник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.

«Те, що є у Білорусі зараз, — це виключно оборонна зброя. Її не можна використати у наступі. Все, що коїться у нас в медіапросторі, пов’язане з тематикою Білорусі, — це відлуння саме російської спеціальної інформаційної ситуації», заявив Буданов.

Він наголосив, що все, що відбувається зараз у Білорусі, це провокації й відволікання українських захисників від наступу на фронті.

«Головна мета — посіяти паніку серед суспільства і відтягнути наші сили і засоби від реальних бойових дій на передовій, де йде зараз наш наступ. Не буде зараз, я ще з літа казав, що ось зараз білоруси атакують. Вони не будуть цього робити, не хочуть цього робити. Їх змушують росіяни, але давайте не будемо їм допомагати в цьому», додав очільник української розвідки.

Нагадаємо, міністр оборони росії сєргєй шойгу 3 грудня прилетів на переговори до білоруського колеги Віктора Хреніна. Міністри обговорили питання «двостороннього військового та військово-технічного співробітництва».

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності