• Головна
  • Відео
  • Мобілізація у рф може допомогти Україні отримати більше військової допомоги — експерт

Мобілізація у рф може допомогти Україні отримати більше військової допомоги — експерт

Мобілізація у рф може допомогти Україні отримати більше військової допомоги — експерт

Це зніме з країн Заходу тягар відповідальності

Дії росії щодо псевдореферендумів та проведення мобілізації є абсолютно недоречними і неприйнятними, але це може допомогти Україні отримати більше зброї від країн Заходу.

Про це в інтерв’ю для LVIV.MEDIA сказав військовий експерт та керівник інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець.

Він зазначив, що це навпаки зіграє на руку Україні, адже ми зможемо розраховувати на посилення військової допомоги.

“Це створює загальне політичне тло, на якому відбуваються подальші дії, і звідти якраз оті спроби оголосити мобілізацію. Це якраз додаткові чинники щодо посилення військової допомоги Україні. Я думаю, що ми зараз знаходимося на тому етапі, коли спроби росії залякувати світ власною ядерною зброєю, здійснювати акти ядерного шантажу, удари по наших атомних станціях — все це є додатковим чинником, аби у європейських країн зміцнилося усвідомлення того, що саме Україна є передовим рубежем протидії російській федерації, яка починає вже загрожувати Європі і країнам НАТО, і навіть Сполученим Штатам”, — наголосив Згурець.

Він додав, що це зніме з країн Заходу тягар відповідальності.

“Думаю і для європейців, і для американців більш раціональніше надати нам максимально можливу кількість озброєння, замість того, аби згодом самим нести тягар війни, до якої вони і досі ще не готові”, — сказав експерт.

Більше дізнайтеся з відео LVIV.MEDIA.

Нагадаємо, сьогодні, 21 вересня, президент рф владімір путін оголосив про часткову мобілізацію в росії. За його словами, призиватимуть тих, хто є в запасі ЗС рф.

Відео

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності