• Головна
  • Відео
  • До 25 тисяч російських солдат потрапили в “котел” на півдні України — Жданов

До 25 тисяч російських солдат потрапили в “котел” на півдні України — Жданов

До 25 тисяч російських солдат потрапили в “котел” на півдні України — Жданов

Схожа ситуація може статись і у Харківській області

До 25 тисяч російських солдат фактично потрапили в “котел” на півдні України. Вони або втечуть звідти, або загинуть — це лише питання часу.

Таку думку озвучив у відеоінтерв’ю для Lviv.Media військовий експерт Олег Жданов.

“У нас фактично одне кільце вже існує. Маю на увазі південь України. Там десь до 25 тисяч військовослужбовців ЗС рф, вони на правому березі і вони в оперативному оточенні. Питання в їхньому знищенні або втечі — питання часу. Утім, там ми не поспішаємо і ми можемо планомірно виносити це угруповання поки воно не втече або не здасться у полон”, — сказав Жданов.

За словами експерта, аналогічна ситуація може статись і у Харківській області, однак кількість окупантів там буде меншою.

“Те ж саме може відбутися й на Харківщині, але там угруповання буде трошки меншим. Там буде десь близько 10 тисяч. Але така кількість буде, якщо вони зараз не почнуть відходити до Лиману”, — додав Жданов.

Більше про ситуацію на півдні України та на Харківщині дізнавайтеся з відеоінтерв’ю експерта Олега Жданова для Lviv.Media.

Нагадаємо, при контрнаступальних діях ЗСУ на Херсонщині російські окупанти прикриваються місцевим населенням як “живим щитом”.

Додамо, Сили оборони ведуть успішний контрнаступ на Харківському напрямку. Завдяки вмілим і злагодженим діям ЗСУ, за підтримки місцевого населення, наші війська просунулися майже на 50 км за 3 дні.

Відео

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності