• Головна
  • Відео
  • Що відбувається на Херсонщині та чи увійде вона до складу рф

Що відбувається на Херсонщині та чи увійде вона до складу рф

Що відбувається на Херсонщині та чи увійде вона до складу рф

У гауляйтерів Херсонщини навряд чи вийде приєднати область до рф

Сьогодні стало відомо, що окупанти планують приєднати Херсонщину до складу рф. З цією пропозицією колаборанти звертатимуться до уряду росії. Водночас ми вирішили з'ясувати чи це можливо та яка ситуація у області. Більше про це розповів депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань у ефірі Ukraine.Media.

"Ці плани сьогодні зранку оголосив гауляйтер кремля Херсонщини Стремоусов, який конкурує з Сальдо. Сказав, що Херсонщина буде проситися до включення до рф. Мера Херсона взагалі вигнали, замість нього призначили невідому людину, а у області не можуть знайти колобарантів, щоб "поставити окупаційну владу". Казати, що хтось взагалі буде звертатися до рф — це агонія", — каже Сергій Хлань.

Не вдається окупантам провести й референдум, який вони постійно переносять. За словами депутата ХОР, багато їхніх планів просто не виходить втілити. Пов'язано це насамперед з тим, що росіяни не контролюють всю Херсонську область, а лише 80% території.

"Я бачу абсолютну незлагодженість дій окупантів та хаотичні заяви, вони всі провалюються. На мою думку, гауляйтери намагаються вислужитись перед москвою. Думають, що їх похвалять, або закриють очі на пограбування фермерів", — зазначив депутат.

Більше про Хеенерію, гауляйтерів та колаборантів дивіться у новому ефірі Ukraine.Media

Відео

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності