• Головна
  • Відео
  • "Азов" показав шокуючі кадри госпіталю в бункері "Азовсталі" (Відео 18+)

"Азов" показав шокуючі кадри госпіталю в бункері "Азовсталі" (Відео 18+)

"Азов" показав шокуючі кадри госпіталю в бункері "Азовсталі" (Відео 18+)

Ексклюзивні кадри поранених цивільних людей, які перебувають під завалами "Азовсталі"

"Азов" показав шокуючі кадри госпіталю в бункері "Азовсталі", де перебувають цивільні та військові, ховаючись від авіаударів окупантівю Ці матеріали Ukraine.Media отримав від заступника командира полку "Азов" капітана Святослава Паламара "Калини".

Так зараз виглядає військовий госпіталь в оточенні. Люди лежать на підлозі. Вони чують, як атакують літаки. Завод "Азовсталь", в якому перебувають захисники Маріуполя, де в підвалах ховаються від обстрілів цивільні, продовжують накривати ворожим вогнем. За минулу ніч було здійснено 35 авіаударів, у ході яких сталось займання одного із цехів.

Та найважливіше — від них постраждали цивільні, що зараз перебувають під завалами. Військовослужбовці полку "Азов" надають першу медичну допомогу та докладають всіх зусиль, аби звільнити людей з-під завалів.

"Ситуація там критична та надскладна. У людей закінчуються їжа та вода. Це справжня гуманітарна катастрофа. Сьогодні президент України та вся переговорна група відпрацьовують будь-яку можливість, щоб врятувати головне — життя. Життя, як й наших хоробрих героїв, які захищають два місяці поспіль Маріуполь, та й тих, хто 24 лютого прийшов ховатися у бомбосховища комбінату "Азовсталь" від ворожої авіації", — зазначив мер Маріуполя Вадим Бойченко.

Увага! Чутливий контент з віковим обмеженням 18+

Відео

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності