• Головна
  • Україна
  • Смерть військового на Закарпатті: правоохоронці відкрили кримінальне провадження

Смерть військового на Закарпатті: правоохоронці відкрили кримінальне провадження

Військовий

52-річному чоловіку стало погано в автобусі дорогою до навчального центру

Правоохоронці розпочали розслідування смерті військового на Закарпатті. про це 6 вересня повідомили у Спецпрокуратурі західного регіону.

1 вересня дорогою до навчального центру у 52-річного військовослужбовця, який перебував у автобусі з іншими військовими, почалися судоми та він втратив свідомість, йдеться у повідомленні.

“Чоловіка невідкладно доставили до реанімаційного відділення лікарні у м. Свалява. Медики боролися за його життя, однак через два дні він помер”, — розповіли у прокуратурі. 

Правоохоронці уже допитали свідків і родичів військового. Зараз встановлюють очевидців події. Крім цього, призначили судово-медичну експертизу та перевіряють усі обставини та версії події. 

Правоохоронці розпочали розслідування смерті військовослужбовця за статтею про умисне вбивство, проте з приміткою “нещасний випадок”.

Нагадаємо, в кінці квітня Закарпатський ОТЦК та СП повідомив про смерть мобілізованого 39-річного чоловіка. Військовозобов’язаний помер дорогою до навчального центру. За даними ТЦК у чоловіка стався епілептичний напад. Офіцер, який супроводжував 39-річного мобілізованого до навчально центру, надав першу медичну допомогу і викликав швидку, проте по приїзду медиків чоловік уже помер.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності