• Головна
  • Україна
  • Годинники на 10,6 млн грн та Maybach: АРМА продовжує продаж активів Медведчука

Годинники на 10,6 млн грн та Maybach: АРМА продовжує продаж активів Медведчука

Patek Philippe"

АРМА виставила на продаж активи держзрадника

Оцінювач ТОВ "PolonEX" оцінив у понад 10,6 млн гривень 20 колекційних годинників, які раніше належали державному зраднику Віктору Медведчуку. Про це повідомила голова Національного агентства з управління активами (АРМА) Олена Дума.

“Ми нарешті отримали незалежну оцінку 20 колекційних годинників, які раніше належали державному зраднику Віктору Медведчуку. ТОВ “PolonEX”, яке виграло конкурс на оцінювача цього активу, оцінило колекцію у понад 10,6 млн гривень”, — йдеться у повідомленні.

Найдорожчі годинники – "Breguet 4416K" (18,6 млн грн) та "Patek Philippe" (1,27 млн грн). “Хоча ми завжди сподіваємося на вищу оцінку, годинники були оцінені відповідно до ринкової вартості вживаних виробів”, — зазначила Олена Дума.

За даними Олени Думи, годинник "Москва Кремль" отримав найнижчу оцінку – всього 17,4 тис. грн. “Радує, що годинник «Москва Кремль» отримав найнижчу оцінку – всього 17,4 тис. грн. Тож, той, хто придбає цей “шедевр”, матиме чудову можливість зупинити його, або змусити Москву та Кремль жити за київським часом”, — йдеться у повідомленні.

Водночас придбаний Медведчуком автомобіль Maybach вже реалізується на Прозорро.Продажі. Збір документів для участі в аукціоні триватиме до 14 серпня. 

“Авто 2003 року випуску, коли державний зрадник Медведчук керував адміністрацією тодішнього Президента України. Чудова можливість сісти за кермо авто, яке стало свідком зростання політичного впливу Медведчука, і його максимального падіння”, — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) готувало до продажу 264 арештовані картини, якими володів колишній народний депутат Віктор Медведчук. У колекції є роботи закарпатських митців XX століття, зокрема Йосипа Бокшая, Гаврила Глюка й Адальберта Ерделі. Також є ікони з бурштину і бісеру. Вартість картин ще встановлюватимуть, але ціни на деякі з них становлять від 20 до 50 тис. доларів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності