У Тернополі пацієнт згорів живцем на лікарняному ліжку

У Тернополі згорів пацієнт лікарні на своєму ліжку через бажання покурити

Потерпілий лежав у лікарні через травму ноги. Він мало ходив і інколи курив у ліжку

У ніч на 5 липня в одній з медзакладів Тернополя на лікарняному ліжку згорів пацієнт, який вирішив покурити в палаті. Про це повідомила пресслужба поліції Тернопільської області.

Детальніше про інцидент

За інформацією правоохоронців, потерпілий лежав в травматологічному відділені, лікував ноги. Через те, що він не міг багато ходити, чоловік інколи міг потайки від лікарів курити у своєму ліжку. Ймовірно необережність під час куріння й стала причиною пожежі.

Працівники лікарні, побачивши задимлення, спробували загасити пожежу самостійно. Проте не змогли та викликали рятувальників. Після того, як працівники надзвичайних ситуацій загасили вогонь, на ліжку в палаті виявили тіло чоловіка. Під час пожежі разом з потерпілим у палаті був ще один пацієнт, але він не постраждав” — йдеться в повідомленні поліції.

Поліція проводить розслідування. До слова, на Львівщині у ніч з 4 на 5 липня рятувальникам довелось гасити дві автопожежі. У Львові та Зимній Воді виникли пожежі в легкових автомобілях. Внаслідок загоряння автівки згоріли вщент.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності