• Головна
  • Україна
  • За образу військового звільнили позаштатного радника віцепремʼєрки Стефанішиної

За образу військового звільнили позаштатного радника віцепремʼєрки Стефанішиної

За образу військового звільнили позаштатного радника віцепремʼєрки Стефанішиної

Вадим Шевеленко образив військового-ветеринара під час відвідування клініки

У четвер, 4 липня, віцепремʼєрка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина звільнила свого позаштатного радника Вадима Шевеленка. Він напередодні, 3 липня, образив лікаря-ветерана Олексія Притулу під час відвідування ветеринарної клініки в Одесі, повідомило Суспільне.

Про скандал

Подія трапилась у середу, 3 липня. Вадим Шевеленко прийшов у ветеринарну клініку де працює ветеран ЗСУ Олексій Притула. Згодом військовий опублікував відео з камер спостереження, на яких чутно, як позаштатний радник Стефанішиної облаяв лікаря-ветерана через те, що він не встав, щоб оглянути його собаку. До слова, у ветерана ампутація двох ніг.

Пізніше в мережі з'явилось відео розмови Вадима Шевеленка з Олексієм Притулою. Перший попросив вибачення за свою поведінку та зазначив, що йому здалось, ніби ветлікар "якось не так розмовляє". Протезів, за його словами, він не помітив” — йдеться в повідомленні Суспільного.

Згодом виявилось, що Шевеленко працював позаштатним радником Стефанішиної. А вже 4 липня його звільнили. “Офіс Віцепрем’єрки розуміє суспільне обурення, вважає таку поведінку неприйнятною, такою, що не відповідає нашим цінностям. Ситуація має бути вирішена у правовий спосіб” — розповіли в Офісі віцепрем’єрки журналістам.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності