• Головна
  • Україна
  • Не доїхали 300 метрів: прикордонники затримали чергових ухилянтів на кордоні з Румунією

Не доїхали 300 метрів: прикордонники затримали чергових ухилянтів на кордоні з Румунією

Затримання ухилянтів

Четверо чоловіків хотіли втекти з України за 4,5 тис. євро

На українсько-румунському кордоні прикордонники затримали чергову групу ухилянтів, які намагалися незаконно виїхати з України. Про це 30 травня повідомили у Держприкордонслужбі України.

Прикордонники спіймали ухилянтів за 300 метрів від кордону

Прикордонники зупинили автомобіль за 300 метрів від кордону з Румунією. В ньому виявилося четверо чоловіків, усі мешканці Чернівецької області. Під час затримання осіб з'ясувалося, що кожен з них заплатив організаторам нелегальної схеми переправлення по 4,5 тисячі євро за те, щоб їх перевезли до Румунії в обхід офіційних пунктів пропуску.

На місці прикордонники склали на порушників протоколи про адміністративні правопорушення за спробу незаконного перетину державного кордону. Згодом вдалося встановити особи організаторів злочинної схеми. Наразі триває їх розшук.

Нагадаємо, 27 травня в Румунії затримали двох українців, які напали на українського прикордонника. Також, раніше на Закарпатті працівники ДБР затримали прикордонника, який застрелив мешканця Дніпра під час спроби нелегально перетнути українсько-румунський кордон.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності