• Головна
  • Україна
  • У Харкові завершили пошукові роботи у зруйнованому росіянами “Епіцентрі”

У Харкові завершили пошукові роботи у зруйнованому росіянами “Епіцентрі”

Харків

Поліція ідентифікувала тіла усіх 19 загиблих

У Харкові завершили пошукові роботи на місці руйнування будівельного гіпермаркету після російського авіаудару 25 травня. Поліція ідентифікувала всіх 19 загиблих. Про це 29 травня повідомив Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

Серед загиблих двоє дітей

Криміналісти провели більше 100 досліджень. До поліції зверталися 16 родичів зниклих безвісти, які надали біологічні зразки. Крім того, залучали кінологів із службовим собакою, який допоміг виявити одне тіло та один фрагмент тіла.

“Це було непросто. Загиблих за допомогою спецтехніки цілодобово шукали серед попелу, оперативно ідентифіковували за допомогою ДНК-лабораторії”, — написав Клименко.

Внаслідок ударів по звичайному гіпермаркету Харкова загинули 12 чоловіків та 7 жінок. Серед жертв - 17-річний хлопець та 12-річна дівчинка. Ще 54 людини отримали поранення.

Нагадаємо, 25 травня російські війська була студентка удару по Харкову. Один з вибухів стався на території будівельного гіпермаркету “Епіцентр”. В результаті влучання виникла пожежа. Станом на 29 травня від удару загинули 19 людей. Серед загиблих внаслідок атаки по гіпермаркету була студентка І курсу Українського католицького університету Ірина Мироненко та її 12-річна донька Марія.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності