• Головна
  • Новини Львова
  • Студентка Українського католицького університету загинула під час удару по “Епіцентру” в Харкові

Студентка Українського католицького університету загинула під час удару по “Епіцентру” в Харкові

Ірина Мироненко з донькою

Загинула також 12-річна донька Ірини Мироненко — Марія

Жертвою російського удару по будівельному гіпермаркету «Епіцентр» у Харкові стала студентка І курсу Катехитично-педагогічного інституту Українського католицького університету Ірина Мироненко та її 12-річна донька Марія. Про це 27 травня повідомили на сторінці університету. Батько родини, який був разом з ними в торговому центрі, зараз у важкому стані в реанімації.

Старша донька Ірини – Надії Фаст, також навчається в Інституті. 20-літня Надія знайшла батька в лікарні, а про маму і молодшу сестру дізналася від поліції.

“Вся родина 20-річної дівчини пішла за покупками туди, де прилетіли дві авіабомби. 12-річна сестра та мама вже не відповідають на дзвінки, додому вони не повернулися. Батько був разом з ними — зараз він в лікарні з контузією”, — розповів начальник слідчого управління поліції області Сергій Болвінов.

Загиблі мати та донька були активними парафіянами Української Греко-Католицької Церкви парафії св. Миколая Чудотворця у Харкові.

Станом на 27 травня кількість жертв російського удару по будівельному гіпермаркету “Епіцентр” у Харкові зросла до 18. Впізнано 13 жертв, серед них 10 працівників гіпермаркету та троє відвідувачів. Поранення отримали 48 людей. Безвісти зниклими залишаються 5 осіб.

Нагадаємо, 25 травня російські війська завдали удару по Харкову. Один з вибухів стався на території будівельного гіпермаркету “Епіцентр”. В результаті влучання виникла пожежа.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності