• Головна
  • Війна
  • Росія скинула бомби на підприємства у Харкові: одна людина загинула

Росія скинула бомби на підприємства у Харкові: одна людина загинула

Обстрі Харкова

Внаслідок обстрілу загинула одна людина, ще 12 поранені

У понеділок, 27 травня, російська авіація завдала авіаудару керованими бомбами по цивільному підприємству у Харкові. Внаслідок обстрілу виникла пожежа. Про це повідомили у ДСНС України.

На двох підприємствах виникли пожежі

Внаслідок потужного вибуху близько 16:00 повністю зруйнувалась покрівля виробничого цеху підприємства. Крім того, уламки спричинили виникнення пожежі на території об'єкта. 15 рятувальників гасили полум’я. За наявною інформацією, внаслідок атаки окупантів одна цивільна особа загинула на місці, а 12 працівників підприємства зазнали поранень різного ступеня важкості.

Як повідомили у генпрокуратурі, росіяни скинули як мінімум три керовані авіаційні бомби УМПБ Д-30 по цивільних об'єктах у двох районах міста. У Холодногірському районі один з боєприпасів влучив поблизу входу на територію кондитерського підприємства. Другий — безпосередньо в виробниче приміщення фірми, що займалась випуском систем зрошення для аграрного сектору.

Нагадаємо, 25 травня російські війська завдали удару по Харкову. Один з вибухів стався на території будівельного гіпермаркету “Епіцентр”. В результаті влучання виникла пожежа. Кількість загиблих від удару по торговельному гіпермаркету “Епіцентр” у Харкові зросла до 18 людей, 48 людей поранені.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності