• Головна
  • Україна
  • “Нова пошта“ місяць доставлятиме книги видавництва Vivat безкоштовно

“Нова пошта“ місяць доставлятиме книги видавництва Vivat безкоштовно

“Нова пошта“ доставлятиме криги видавництва Vivat безкоштовно

Акція стосується усіх типів доставок — у відділення, на поштомат та на адресу

Із п’ятниці, 24 травня, “Нова пошта“ безкоштовно доставлятиме клієнтам книги від видавництва Vivat. Таким чином у компанії сподіваються підтримати типографію Фактор-Друк, чию друкарню зруйнували росіяни під час чергової атаки по Харкову. Про ініціативу повідомила пресслужба “Нової пошти“ у день початку акції.

Протягом місяця, від 24 травня по 30 червня, “Нова пошта“ не зніматиме з клієнтів оплату за доставку книг видавництва Vivat. Ініціатива діятиме для всіх типів доставок — у відділення, на поштомат та на адресу. Також покупцям не потрібно буде сплачувати комісії за оголошену вартість, пакування чи доставку у село/селище.

“Безмежно співчуваємо родинам загиблим та колегам. Зі свого досвіду знаємо наскільки це важко. Тож ми запропонували всім співробітникам Фактор-Друк, родинам загиблих та постраждалим отримати безоплатну психологічну допомогу у наших штатних психологів за потреби”, — додали у “Новій пошті“.

Замовити книги видавництва Vivat можна за цим посиланням.

Нагадаємо, 23 травня, ворог завдав удару по типографії Фактор-Друк у Харкові, до холдингу яких належать видавництво та книгарні Vivat. Крім того, на початку травня росіяни вдарили по складу “Нової пошти“ в Одесі. Внаслідок атаки були знищені близько 15 тонн посилок.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності